torstai 23. lokakuuta 2014

Fun weekend

Hei kaikki!
Kiirettä on taas pitänyt, mutta ehdin vihdoin taas päivittelemään. Viimeisin postaus liittyi homecomingiin, josta on nyt jo kuukausi aikaa. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, mutta hauskinta oli viime viikonloppuna.

Viime perjantaina, 17.10., mun host-vanhemmat lähti Cedar Rapidsiin, noin 2 tunnin ajomatkan päähän, viettämään viikonloppua ja telttailemaan kavereidensa kanssa. Tän reissun idea oli käydä katsomassa University of Northern Iowan peli South Dakota Statea vastaan. Jason kävi tota yliopistoa, samoin sen kaverikin. Tämä reissu oli vaan aikuisille suunnattu, joten Justin ja Elizabeth sekä Millie meni viikonlopun ajaksi Debbien vanhempien luokse. Mua ei sinne pakotettu, vaan sain viettää viikonlopun Beckyn kanssa. Perjantaina iltapäivällä Beckyn isoäiti, Donna, tuli hakemaan mut kotoa ja heitti mut koululle, jossa Beckyllä oli harjoitukset koulun näytelmää, Hamletia, varten. Katselin niitä harjoituksia siinä puoli tuntia ja sen jälkeen mentiin koulun futispeliin, joka oli viimeinen kotipeli. Peli oli Hoover High Schoolia vastaan, jossa yksi YFU:n vaihtari, italialainen Alessandro, käy koulua. Lincoln voitti pelin - sitä oli odotettu. Lincolnin kausi on ollut tosi huono, ja ollaan voitettu vaan pari peliä. Tää taisi olla neljäs voitto kaikista peleistä, eli ei hirveän montaa peliä olla pelattu hyvin. Mentiin sitten Beckylle ja nähtiin joitakin tuttuja matkalla.

Becky oli löytänyt kellaristaan keskiviikkona kissanpennun, jonka emo oli hylännyt sinne. Se oli niiin pieni! Ja aivan ihana, todella söpö. Puri ja raapi kyllä paljon. Ja turkki oli täynnä kirppuja. Pikkuvikoja. Kissan nimi on Opal, mutta Beckyn isoäiti kutsuu sitä nimellä Booger. Ja sitten Becky kutsui sitä vahingossa nimellä Willow. Ja kun lauantaina pestiin tää kirppukasa, selvisi, että se taitaakin olla poika. Ja Becky ei suostu myöntämään sitä, vaikka alunperin halusi nimetä sen Felixiksi. Joten kaikki on nyt vähän hämmentyneitä. Sen enempää perjantaina ei sitten tapahtunut, katsottiin Netflixiä ja tilattiin pizzat Domino'silta. Perusperjantai.


 photo opal_zps9f28d40f.png

Launtaina alkoi tapahtua! Ostin aiemmin viime viikolla uuden kameran, malli on Canon EOS Rebel T3i. Kamera on huippuhyvä! Päätettiin Beckyn kanssa ottaa mun senior pictures eli kuva vuosikirjaa varten lauantaina. Ajettiin Ledges State Parkiin, joka on noin tunnin ajomatkan päässä. Se oli Donnan idea ja kiitokset siitä - kuvista tuli tosi kauniita ja onnistuneita! Tausta oli ihanan syksyinen. Halusin kuvista luonnossa otettuja, ja paikka oli unelma.


 photo 68f35d55-a559-4bef-91f9-f06fab5756fe_zpsd6d3bb2b.jpg  photo 159610dd-0753-449f-802a-2d8789a0ad76_zpsaaa909b4.jpg  photo b27c24e1-7d6e-4cc5-8c49-fdf0be578919_zpsf930559b.jpg  photo IMG_0048_zps97bb550d.jpg  photo IMG_0080_zps76542fb3.jpg  photo IMG_0087_zps54d75608.jpg  photo IMG_0119_zps3cc05d05.jpg  photo plaid_zps01c8c055.png  photo IMG_0151_zps58859fda.jpg 
Oon tosi tyytyväinen kuviin, ja noita ei oo vielä edes muokattu yhtään. Toi viimenen on siis se joka tulee päätymään vuosikirjaan, sillä tykkään siitä eniten.

Oltiin kuvaussession jälkeen ihan uupuneita, ja mentiin kirkon järjestämälle illalliselle kun tultiin kotiin. Ruoka oli hyvää ja myöhemmin mentiin vielä Dairy Queeniin ja tilattiin Oreo Cheesequaket. Rakastan rakastan rakastan tota jäätelöä. 

Sunnuntaina Beckyn senior pictures otettiin Valley Junctionissa. Se on vanha kaupunginosa, joka oli joskus villinlännen aikoina kaupungin keskusta ja nyt se on täynnä trendiliikkeitä. Myönnän että kuvista tuli tosi hyviä, vaikka itse en ookaan valmis maksamaan yli 100 dollaria muutamasta kuvasta. Kuvat onnistui täydellisen hyvin omalla kameralla Beckyn ottamina. Kuvien oton jälkeen mentiin kirkon kanssa Linn's Haunted Supermarket-kummitustaloon - haunted houses on parhaita! Niitä on täällä joka puolella lokakuussa. Sinne siis mennään sisään ja siellä on ihmisiä pelottelemassa sua. Viimeksi teloin mun polven kun menin sinne, tällä kertaa Becky kajautti takaraivonsa suoraan mun nenään niin kovaa että aloin itkeä kesken kaiken. Kaaduttiin myös yhdessä vaiheessa, mä Cassandra päälle ja Becky mun päälle. Silti selvittiin ulos hengissä!

Viikonloppu oli siis kaikin puolin onnistunut. Nyt on ollut vähän hiljasempaa, koska lentopallo loppui viime viikolla eikä mulla oo mitään urheilulajia nyt talvella. Ehdin siis tehdä vähän kaikenlaista muuta mitä en ennen arkisin pystynyt tekemään.

Tänään, keskiviikkona, oli senior day jossa piti tehdä joko hyväntekeväisyystyötä tai tehdä vierailu yliopistoon tai collegeen. Ajettiin yhdessä Antanian ja Beckyn kanssa Iowa Cityyn ja käytiin omalla visiitillä University of Iowassa. Rakastuin paikkaan! Kampus oli tosi iso ja hieno, ihmiset oli mukavia ja kaikki ohjelmatkin vaikutti tosi hyviltä. Koulu vaikutti ihan mahtavalta. Se sai mut rakastumaan jenkkicollegeen - kuka tietää, ehkä palaan tänne vielä joku päivä opiskelemaan. Tosin hinnat sai kylmät väreet aikaan - osavaltion ulkopuolelta tuleville lukuvuosimaksu on 40,000 dollaria. Suomalaiset ei tajua kuinka onnekkaita on, kun pääsee opiskelemaan ilmaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti